Pàgines

Benvingut/da

“Un llibre no té interès si no duu dins una bona part del cor del seu autor”
(Mauricio Wiesenthal, 1943, escriptor català).

18 de gener del 2017

El asesinato de Sócrates

Títol original: El asesinato de Sócrates
Autor: Marcos Chicot
Editorial: Planeta
Idioma: Castellà
Primera edició: 2016
Webs relacionades:
Us agradarà si us va agradar: El asesinato de Pitágoras, Victus. Barcelona 1714Lliures o morts ...
Categoria: Novel·la, Històrica, Bèl·lica, Thriller, Viatges, Història, Imprescindible.
Contraportada:
Grecia, siglo v a. C.
Un oscuro oráculo vaticina la muerte de Sócrates.
Un recién nacido es condenado a morir por su propio padre.
Una guerra encarnizada entre Atenas y Esparta desangra Grecia.

El asesinato de Sócrates recrea magistralmente la época más extraordinaria de nuestra historia. Madres que luchan por sus hijos, amores imposibles y soldados tratando de sobrevivir se entrelazan de un modo fascinante con los gobernantes, artistas y pensadores que convirtieron Grecia en la cuna de nuestra civi-lización. A lo largo de las páginas de esta absorbente novela, brilla con luz propia la figura inigualable de Sócrates, el hombre cuya vida y muerte nos inspiran desde hace siglos, el filósofo que marca un antes y un después en la historia de la humanidad.

 Impressions:

Impressionant! L'acurat esforç de context històric és molt present en tot moment (s'agraeix molt l'habitual carta final al lector, on l'autor ens explica quins personatges són reals i quins ficticis). També frapa molt saber que alguns dels personatges que podría passar perfectament per fictici, sigui real. Els detalls de la vida quotidiana, dels moviments dels soldats,i dels vaixells, a les batalles, del punt de vista de les dones de l'època, tot, tot el context és impressionant. 

I, com a filla de ceramista, i amb moltes hores d'infantesa i adolescéncia al taller de ceràmica i, posteriorment, a l'Escola de ceràmica de La Bisbal, em fa molta, molta, molta il·lusió que el protagonista sigui el fill d'un ceramista.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada