Pàgines

Benvingut/da

“Un llibre no té interès si no duu dins una bona part del cor del seu autor”
(Mauricio Wiesenthal, 1943, escriptor català).

19 d’abril del 2014

La casa dels secrets

Títol: La casa dels secrets
Autor: Chris Columbus i Ned Vizzini
Editorial: Ediciones B
Idioma: Català
Traductor/a: Conxita Bofarull i Mestre
Primera edició: 2013
Pàgines: 394
Categoria: Aventures, Fantasia, Ficció
Contraportada:

Fins fa poc, Cordelia, Brendan i Eleanor Walker tenien una vida de somni: un pare i una mare meravellosos, una gran casa a San Francisco, i les últimes novetats en tecnologia intel·ligent.
Però tot va canviar quan el seu pare, un cirurgià prestigiós, va perdre la feina com a resultat d’una transgressió violenta que no té explicació. Ara la família s’ha de traslladar a la Casa Kristoff, un lloc misteriós construït fa gairebé un segle per Denver Kristoff, un escriptor de fantasia pertorbat, amant de l’ocultisme.
De sobte, els germans, i la casa, es veuen catapultats al cor d’un món estrany i perillós nascut de la imaginació de Kristoff mateix, amb la missió de rescatar un llibre obscur de poders inusitats, descobrir la història secreta de la família Walker i salvar els seus pares... i potser fins i tot el món.
Impressions:

Molt entretingut, fàcil i ràpid de llegir, diria que per a pre-adolescents de les mateixes edats dels llibres de l'Enid Blyton. Passen moltes coses en poc temps i hi ha una barreja dels mons de diferents llibres d'un autor del llibre inicial. Està molt bé, un 6/10.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada