Pàgines

Benvingut/da

“Un llibre no té interès si no duu dins una bona part del cor del seu autor”
(Mauricio Wiesenthal, 1943, escriptor català).

14 d’abril del 2014

El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge

Títol: El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge
Autor: Haruki Murakami
Editorial: Empúries
Idioma: Català
Traductor/a: Jordi Mas López
Primera edició: 2013
Pàgines: 330
Categoria: Novel·la
Enllaços:

    Contraportada:
    Tsukuru Tazaki és un arquitecte de 36 anys, especialitzat en el disseny d’estacions de tren. La vida i la memòria li trontollen quan coneix la Sara, una dona una mica més gran que ell, que li recordarà els feliços anys d’adolescència i els infeliços de joventut. La Sara el retornarà de Tòquio a la seva Nagoya natal, al centre del país. Allà, en un barri dels afores, Tsukuru retroba la seva colla de sempre, els amics amb qui va estroncar la relació quan se’n va anar a estudiar a la capital. Tots els amics de Tsukuru tenen cognoms de colors, menys ell, que se sent diferent, sol i trist.
    El conjunt de suites per a piano Années de Pèlerinage de l'hongarès Franz Liszt posen la banda sonora al viatge de Tsukuru, un pelegrinatge il·luminador amb què pretén descobrir el perquè del seu aïllament. 
    Impressions:


    Desprès de 1Q84 i Kafka a la platja, la veritat es que esperava més d'aquesta història. Com a novel·la narrativa està bé, però personalment estic acostumada a que passin més coses a les històries. Un 5/10










    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada