Pàgines

Benvingut/da

“Un llibre no té interès si no duu dins una bona part del cor del seu autor”
(Mauricio Wiesenthal, 1943, escriptor català).

2 d’abril del 2010

El símbol perdut


Títol: El símbol perdut

Autor: Dan Brown

Editorial: Empúries
Idioma: Català
Traductor/a: Imma Estany

Primera edició: Octubre 2009
Pàgines: 667
Categoria:  Novel·la, misteri, històrica

Web: http://www.danbrown.com/


Contraportada:
Washington D.C.: Robert Langdon, professor de simbologia de la Universitat de Harvard, vola cap a la capital dels Estats Units per donar una classe magistral al Capitoli. Poc després de la seva arribada, apareix al centre de la Rotonda un objecte amb un missatge desconcertant –xifrat en cinc símbols–. En aquesta enigmàtica inscripció Langdon hi reconeix de seguida una invitació atàvica, una crida misteriosa que prové d’un món esotèric i llunyà
Aquest descobriment coincideix amb el segrest del seu amic i mentor, Peter Solomon, filantrop i membre de la maçoneria. Langdon comprèn que els dos fets estan relacionats i no li queda sinó acceptar el repte de resoldre aquest estrany misteri. És una qüestió de vida o mort.
A partir d’aquí, Langdon és arrossegat a una aventura que el portarà cap als túnels, temples i cambres secretes de la ciutat més important dels Estats Units. 
Magnífic entramat d’històries plenes de símbols arcaics i enigmes per desxifrar. El símbol perdut és una novel·la trepidant carregada d’intriga que sorprèn a cada pàgina. Perquè, com descobrirà Robert Langdon, no hi ha secret més extraordinari que aquell que ens descobreix allò que ja teníem a la vista.
Impressions:

Als qui us agradin els seus llibres, la fórmula és la mateixa. Ciutat on anar amunt i avall (en aquest cas Washington), una "institució" antiga i més o menys secreta (en aquest cas els maçons), una altra institució ficant-se pel mig (en aquest cas, la CIA), un boig assassí, algú per salvar del boig, una dona que vagi amunt i avall amb en Langdon i un secret antic per descobrir.   Es llegeix molt bé i amb molta intensitat, té algun punt on sembla que vulgui convertir a alguna religió, a qualsevol, als ateus i agnòstics del món, però a part d'això està molt bé. Un 7/10.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada