Pàgines

Benvingut/da

“Un llibre no té interès si no duu dins una bona part del cor del seu autor”
(Mauricio Wiesenthal, 1943, escriptor català).

23 d’abril del 2011

Kafka a la platja

Títol: Kafka a la platja
Autor: Haruki Murakami
Editorial: e-book
Idioma: Català
Traductor/a: Albert Nolla
Pàgines: 467
Categoria: Fantasia, Filosofia, Imprescindible
Contraportada:
Kafka Tamura és un estudiant solitari i disciplinat que un bon dia decideix fugir de casa i agafa un autobús en direccció a Takamatsu, un poble escollit a l’atzar, on trobarà una biblioteca privada per passar les hores i completar la seva educació autodidacta. Paral·lelament, la plàcida vida del vell Nakata, un home que parla amb els gats i està marcat per un accident d’infància que el va deixar mutil·lat, canviarà de manera tràgica i irreversible.
Les odissees personals i sempre paral·leles d’aquests dos personatges convergeixen en una rica, suggerent i magnífica tragicomèdia construïda amb el ritme àgil, la delicadesa poètica i la destresa narrativa pròpies de Murakami, que demostra, una vegada més, la seva capacitat per crear personatges anodins i alhora excepcionalment seductors i l’atractiva peculiaritat del seu univers literari.
Impressions:


         Amb apunts filosòfics la història dels dos personatges es creuen aparentment sense tocar-se i ens introdueix en fets i somnis impossibles envoltat d'una realitat que els persegueix incansablament. Genial, no havia llegit res de'n Murakami i m'ha agradat molt, un 9/10


Compra aquest llibre a


 

Compra aquest ebook a

1 comentari:

  1. La tinc a la prestatgeria. A veure si aquest estiu li toca. Gràcies pel comentari.

    ResponElimina