Pàgines

Benvingut/da

“Un llibre no té interès si no duu dins una bona part del cor del seu autor”
(Mauricio Wiesenthal, 1943, escriptor català).

3 de març de 2011

Sé el que estàs pensant

Títol: Sé el que estàs pensant
Autor: John Verdon
Editorial: Proa
Idioma: Català
Traductor/a: Esther Roig i Mercè Santaulària
Primera edició:  Desembre 2010
Pàgines:  414
Categoria: Intriga, Novel·la negra
Contraportada:
Reps una carta que et convida a pensar un número de l’u al mil. Quan, seguint les instruccions que figuren a la carta, obres el petit sobre que l’acompanya, t’adones que el número que hi ha escrit és exactament el que havies pensat.
L’home que ha rebut la carta demana ajut a David Gurney, un policia que després de vint-i-cinc anys de servei s’ha retirat al nord de l’Estat de Nova York. Tots dos intentaran trobar el remitent amb urgència i es veuran embolicats en un joc sinistre, perquè el que en un principi semblava poc més que un xantatge s’acaba convertint en un cas d’assassinat que, a més, guarda relació amb altres d’ocorreguts en el passat. Gurney haurà de descobrir si el criminal és capaç de llegir la ment de les seves víctimes i de quina manera. Només així podrà traçar un pla per atrapar el criminal.
Impressions:

    Està be, tot i que te alguns punts un pel previsibles (potser és que he vist i llegit moltes històries del gènere xD), algunes de les "desconcertants" pistes que deixa l'assassí semblen bastant evidents, tot i això, en general està prou bé. Li dono un 6/10


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada