Pàgines

Benvingut/da

“Un llibre no té interès si no duu dins una bona part del cor del seu autor”
(Mauricio Wiesenthal, 1943, escriptor català).

22 de maig del 2012

Llegat

Títol: Llegat
Autor: Christopher Paolini
Editorial: rocaeditorial
Idioma: Català
Traductor/a: Jordi Vidal i Tubau,
  Pau Bombardó i Carles Andreu Saburit
Primera edició: 2011
Pàgines: 798
Categoria: Fantasia, Aventures, Viatges, Imprescindible
Contraportada:

El Genet de Drac cavalca de nou. El llegat arriba a la seva vi, però la llegenda mai no morirà. 
No fa gaire temps Eragon - Botxí de l'Ombra, Genet de Drac - no era més que un pobre noi pagès, i el seu drac, Saphira, només una pedra blava al bosc. Ara el destí de tota una civilització depèn d'ells.
Llargs mesos d'entrenament i combat han propiciat victòries i esperança, però també han ocasionat pèrdues irreparables. I encara tenen al davant la veritable batalla: s'han d'enfrontar amb Galbatorix. Quan ho facin, hauran de ser prou forts per derrotar-lo. I si ells no poden, no ho podrà fer ningú. No hi haurà una segona oportunitat.
El Genet i el seu drac han arribat més lluny del que  ningú hauria pogut somiar. Però podran enderrocar el malvat rei i restablir la justícia a Alagaësia? I si ho aconsegueixen, a quin preu?


 Impressions:


Bé, com que no hi ha referències a aquest bloc dels anteriors llibres us diré la meva impressió general de la saga. És una saga de fantasia molt complerta (sobretot si us entusiasmen els dracs, com és el meu cas) amb moltes aventures i tots els ingredients ideals del gènere. Penso que és una de les sagues imprescindibles per als entusiastes de la fantasia i els dracs. 9/10


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada