Pàgines

Benvingut/da

“Un llibre no té interès si no duu dins una bona part del cor del seu autor”
(Mauricio Wiesenthal, 1943, escriptor català).

14 de maig del 2017

Ready Player One

Títol original: Ready Player One
Autor: Ernest Cline
Editorial: Ediciones B
Idioma: Castellà
Traductor/a: Juanjo Estrella
Primera edició: 2011
Webs relacionades: web de l'autor
Us agradarà si us va agradar: viure la vostra infància/adolèscencia als 80, també si sou gammers (o uns frikis) i us agraden els jocs dels 80, si sou uns geeks...
Categoria: Ciència Ficció
Contraportada:
Estamos en el año 2044 y, como el resto de la humanidad, Wade Watts prefiere mil veces el videojuego de OASIS al cada vez más sombrío mundo real. Se afirma que esconde las piezas de un rompecabezas diabólico cuya resolución conduce a una fortuna incalculable. Durante años, millones de humanos han intentado dar con ellas, sin éxito. De repente, Wade logra resolver el primer rompecabezas del premio, y a partir de ese momento debe competir contra miles de jugadores para conseguir el trofeo. La única forma de sobrevivir es ganar.
Impressions:

Impressionant! Gairebé no tinc paraules, és... uffff. Crec que hi ha una sèrie de requisits previs per disfrutar plenament aquest llibre: 1. Haver tingut una infància o adolèscencia als 80. 2. Haver sigut un friki dels videojocs/ordinadors/jocs de rol de l'època. 3. Moltes i moltes hores de videojocs/ordinadors/jocs de rol de l'època. 4. Haver vist molt cine i sèries dels 80. Resumint, si has viscut als 80 plenament... T'ENCANTARÀ!!! Personalment m'ha fet molta il·lusió, per si no s'havia notat, i, espero, l'Spielberg faci una pel·lícula (s'estrenarà el 30 de març del 2018) a l'alçada del que he sentit llegint aquest llibre.







1 comentari: